Over Perfect Place

Spot-on Location Intelligence

Wij begrijpen jouw frustratie

De locaties van je bedrijf zijn belangrijk voor de groei, succes en het behalen van de ambities. Maar goede locaties zijn schaars. Het zoeken en vinden van locaties is dan ook lastig en tijdrovend. Tijd die je vaak niet hebt. De  concurrent krijgt immers dezelfde locaties aangeboden door de makelaar.

Perfect Place bestaat sinds 2018 en is uit dezelfde frustratie ontstaan. Het zoeken, vinden en verwerven van locaties moet meer solide, sneller en slimmer kunnen. De concurrentie altijd een stap voor. De combinatie van data, slimme analyses en krachtige GIS-technologie maakt dit mogelijk. Onze tientallen jaren ervaring in vastgoed, zorg en retail maakt bovendien dat we jouw probleem begrijpen als geen ander. 

Met onze datagedreven oplossingen krijg je snel en eenvoudig inzicht in kansrijke locaties, je weet alles van die locatie, zit als eerste aan tafel bij marktpartijen, en overtuigt betrokkenen met aantrekkelijke locatie visualisaties en investeringsvoorstellen. Je bent altijd in controle doordat een overzicht van voor jou interessante locaties, de status hiervan, en andere locatie gebonden informatie direct voorhanden is. Op één centrale plek.  

Met de beste data, analysetechnieken en beste visuals maak je het verschil. Het brengt focus in geografische gebieden en doelgroepen, helpt een keuze maken voor een succesvolle acquisitiestrategie en zorgt voor betere en snellere locatie beslissingen waarbij de risico’s worden beperkt met het beste rendement. 

Inmiddels hebben we tientallen organisaties geholpen om de perfecte locatie te vinden en om locaties verder te verbeteren.

Waar staat Perfect Place voor

MISSIE

Op basis van big data en geo-AI tools begrijpen wij het heden en toekomst van locaties. Daarmee kunnen we de perfecte locatie zoeken en vinden voor iedere business. Sneller, beter en de concurrentie altijd een stap voor.


VISIE

Hét platform van Nederland voor het vinden van de perfecte locaties voor bedrijven met groeiambitie.
KLANTBELOFTE

Wij vinden de perfecte locatie voor jouw business voordat de concurrent dat doet.

Experts in het vinden van de beste locaties

null

Anton Los

CEO / Co-founder

06-15008150

null

Johan Westerbeek

COO / Co-founder

06-36181747

null

Roy van Schaik

Scrummaster


null

Wesley Popkema

GIS specialist


null

Niels Cramer

GIS specialist

null

Anupama Nanayakkara

Back-end developer

null

Hasun Rathnayake

Front-end developer

null

Minoj Selvarasa

Data engineer

null

Nirmanika Sandamali

QA specialist

Partners


null


nullnull


null


nullnullnull


null


Prijzen & awards

null

nullnull