BEWAKEN van de perfecte locatie

Monitoring locaties met slimme data oplossingen

BEGRIJPEN van de perfecte locatie

Het DNA van succesvolle locaties bepalen


Stap 1

BEOORDELEN van de perfecte locatie

Zoeken, vinden & analyseren van locaties


Stap 2

BINNENHALEN van de perfecte locatie

Toetsen haalbaarheid & verwerven locaties

Stap 3

BEWAKEN van de perfecte locatie

Monitoring locaties met slimme data oplossingen 


Stap 4
Waar zijn kansrijke ontwikkelingen? Welke locaties komen beschikbaar? Wat doen mijn concurrenten? En welke tenders zijn interessant voor mijn business? Met behulp van ML en AI technieken worden ontwikkelingen gemonitord, gerubriceerd en aan een locatie gekoppeld. Met slimme zoektermen en filters kunnen vervolgens voor jouw business relevante ontwikkelingen worden getoond. Hiermee ben je de concurrentie steeds voor en zit je voorbereid aan tafel met stakeholders. 

Onze oplossingen

 • Tenderalert
 • Tenderassist
 • Monitor bezit woningcorporaties, gemeenten en zorgorganisaties
 • Monitor onbebouwde percelen
 • Monitor ruimtelijke plannen
 • Monitor gemeentelijke plannen & beleid
 • Monitor nieuwsberichten
 • Monitor lokale bekendmakingen
 • Monitor concurrentie
 • Monitor faillissementen & vastgoed
 • Monitor zorgvastgoed
 • Monitor tijdelijk wonen

Lees meer over onze slimme oplossingen

Tenderalert

Gemakkelijk aanbestedingen kwalificeren met behulp van onze oplossing voor het ontdekken van aanbestedingen en het monitoren van organisaties, aangedreven door AI.

 • Bespaar tijd: Alles-in-één aanbestedingsplatform. Besteed minder tijd aan het zoeken naar relevante aanbestedingen.
 • Maximaliseer uw invloed: Weet precies welke aanbesteding opnieuw zal worden aanbesteed en mobiliseer uw verkooporganisatie.
 • Verbeter win rate: Verkrijg inzichten, kwalificeer gemakkelijk en anticipeer snel. Wees uw concurrentie te slim af.

Tenderassist

Een slimme oplossing voor al uw aanbestedingsbehoeften. Kwalificeer, beoordeel en analyseer tenders met gemak. Creëer sneller betere biedingen met een op AI gebaseerde alles-in-één product.

 • Tender analyzer: Machine learning-modellen extraheren automatisch belangrijke aanbestedingsgegevens, bedrijfsspecifieke aandachtspunten & risico's, en verbinden gerelateerde informatie.
 • Eisen analyzer: Navigeer met gemak, krijg snel inzicht in de (technische) eisen, besteed >50% minder tijd. Eenvoudig eisen bundelen & delen met partners & onderaannemers.
 • Smart search: Gebruik de AI-gestuurde zoekassistent om snel informatie te vinden in zowel actuele als historische aanbestedingsinformatie. Vind informatie met de snelheid van het licht.
 • Smart workflow: Word >25% efficiënter en werk gemakkelijk samen. Verhoog uw productiviteit door automatisch acties, risico's en relevantie te voorspellen voor inhoud in aanbestedingsdocumenten.
 • Documenten analyzer: Realiseer een tijdsbesparing van 75% door documenten automatisch te analyseren, metadata te extraheren en te integreren met DMS-systemen. Gemakkelijk zoeken op titels en inhoud.
 • NVI matcher: Bespaar >50% tijd bij het analyseren van nota's. Brainial verwerkt automatisch vragen en antwoorden uit toelichtingen en koppelt ze aan de juiste informatie in de aanbestedingsdocumenten.

Monitor bezit woningcorporaties - gemeenten - zorgorganisaties

Ongeveer 700.000 percelen met 2.3 miljoen woningen zijn in handen van woningcorporaties. Maar waar liggen die percelen en woningen (panden en verblijfsobjecten)? Welke corporatie is de eigenaar? Welk type bezit is dit? En uit welke bouwjaren en met welk energielabel? 

Wij hebben voor 300+ corporaties het bezit in kaart gebracht voor heel Nederland. De data wordt informatie doordat we het verwerkt hebben in overzichtelijke dashboards waarbij vele selecties te maken zijn.

Dezelfde inzichten zijn mogelijk voor bijvoorbeeld het bezit van gemeenten en zorgorganisaties.

Monitor onbebouwde percelen

Kan jij ook je tijd maar één keer besteden? Kost het veel tijd om kansrijke locaties te vinden? Dan is het handig om direct per provincie of heel Nederland kansen in beeld te hebben. Door het slim combineren van data is het mogelijk alle onbebouwde percelen in Nederland in kaart te brengen. Ook de bestemming(en) die op een perceel rust(en) is bekend. Evenals bouwvlak en maatvoering. Wil je ook de eigenaar van een perceel weten? Geen probleem door onze connectie met Kadaster.  

Monitor Ruimtelijke Plannen

Wil je ook altijd op de hoogte zijn van relevante plannen voor jouw business? En welke plannen er zijn in jouw werkgebied? Zijn er specifieke regels opgenomen in de bestemmingsplannen? Onze slimme, op AI gebaseerde, monitor brengt alle relevante plannen bij elkaar. De spiders gaan verder dan de website Ruimtelijke Plannen en scannen ook de onderliggende documenten op kansen voor jouw business. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van plannen die er echt toe doen. Een handig dashboard met planlocaties op de kaart maakt het monitoren een peuleschil.

Monitor gemeentelijke plannen & beleid

Welke plannen heeft de gemeente? Wat is het beleid voor bijvoorbeeld wonen en zorg, retail of tijdelijk wonen?  

Onze slimme, op AI gebaseerde, crawlers brengen relevante beleidsstukken in kaart. De spiders scannen beleidsnotities en raadsbesluiten op relevante informatie voor jouw business. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van plannen die er echt toe doen. Je kunt keuzes maken voor gemeenten die jouw de meeste kansen bieden. En zit je altijd voorbereid aan tafel.

Monitor nieuwsberichten

Kost het je veel tijd om alle nieuwsberichten te scannen en te filteren? Wil je ook een handig overzicht van artikelen die echt nieuws brengen? Onze slimme, op AI gebaseerde, spiders scannen het internet af naar online nieuwsberichten die voor jou relevant zijn: marktontwikkelingen, concurrenten, plannen, etc.. Alles in één handig chronologisch overzicht.

Monitor lokale bekendmakingen

Wil je ook altijd op de hoogte zijn van bekendmakingen in voor jou relevante gebieden? En zelf kunnen zoeken op relevante bekendmakingen (bijvoorbeeld over het afgeven van een bouw- of kapvergunning, evenementenvergunning, wegafsluitingen, etc.)? Een monitor toont alle van gemeenten, provincies en waterschappen die worden gepubliceerd in de plaatselijke bladen, dagbladen en Staatscourant. De bekendmakingen worden weergegeven als punten, lijnen en vlakken. Iedere 24 uur wordt de data geactualiseerd.

Monitor concurrentie

Wil je weten wat je concurrenten doen? Waar openen zij nieuwe locaties? Zijn ze succesvol? Onze slimme, op AI gebaseerde, spiders scannen het internet naar online nieuwsberichten over jouw concurrenten. Alles in één handig chronologisch overzicht.

Monitor faillissementen & vastgoed

Welke bedrijven zijn/gaan failliet? En welk vastgoed hoort daarbij? Door het monitoren van faillissementen van bedrijven ontstaan kansen door vrijvallende locaties. Door in een vroegtijdig stadium inzicht te krijgen in potentieel vrij komende locaties ontstaan kansen voor het verwerven van de perfecte locatie voor jouw business.

Wij koppelen potentieel vrijvallende locaties aan pand- en perceelkenmerken, omgevingskarakteristieken en bestemmingen. Zo krijg je snel inzicht in aantrekkelijkheid van de locaties voor jouw bedrijf.

Monitor zorgvastgoed

Wat speelt er allemaal op het gebied van zorgvastgoed? Welke spelers zijn actief? Waar worden nieuwe projecten gerealiseerd? In de 'monitor zorgvastgoed' wordt informatie uit drie bronnen gecombineerd:

 • Ruimtelijke Plannen
 • Gemeentelijke websites
 • Online nieuwsberichten

In één applicatie wordt een chronologisch overzicht geboden van ontwikkelingen en nieuws. Waar mogelijk wordt dit direct gekoppeld aan de locatie op de kaart.

Monitor tijdelijk wonen

Tijdelijk wonen is een 'hot topic'. Maar waar dienen zich echte kansen aan? Welke gemeenten hebben specifiek beleid op dit thema? Welke plannen zijn er? In de 'monitor tijdelijk wonen' wordt informatie uit drie bronnen gecombineerd:

 • Ruimtelijke Plannen
 • Gemeentelijke websites
 • Online nieuwsberichten

In één applicatie wordt een chronologisch overzicht geboden van ontwikkelingen en nieuws. Waar mogelijk wordt dit direct gekoppeld aan de locatie op de kaart.